Nettløsning 


Utvikle hjemmeside etter deres ønsker og behov.
Gå inn på www.villaunderland.no for inpirasjon.
Hjemmesiden innholder en hovedside, 4-6 undersider som inneholder informasjon om stedet, huset, aktiviteter og kontakt oss. 
Denne pakken inkluderer også en velkomstbok som kan ligge i huset deres med informasjon når gjestene ankommer huset deres.
Boken vil inneholde viktige tlf. nr. husregler, butikker, restauranter og begivenheter samt aktiviteter i nærområdet. Innhenting av denne type opplysninger vil jeg ta meg av. Ved valg av denne pakken vil vi ta et møte for å gjennomgå detaljer. Her vil jeg vise vår velkomstbok som et forslag og hvor vi avtaler videre fremdrift. I tillegg får dere 10 vinetiketter med et av bildene som dere enkelt kan lime på en vinflaske for å ønske gjestene velkommen. Dette vil gi en varm velkomst til gjestene og veien for å leie hos dere igjen eller anbefale dere til noen andre er STOR.
Dette er en engangskostnad pålydende sum kr. 9 900,- inkl mva for hjemmesiden, bok og vinetiketter.
Dette inkluderer og en lett gjennomgang av webløsningen slik at dere kan redigere enkel tekst og bilder når dere måtte ønske selv. Sidene er av høy kvalitet mht. brukervennlighet, design og sikkerhet, og er basert på publiseringsløsningen Webnode.

*Her trenger dere et domenenavn samt et webhotell som betyr at dere kan ha hjemmesiden dere ute på nettet. (Dette kan jeg bestille for dere inkl. i prisen, men selve domenenavnet og webhotellet må dere betale for. Dette er IKKE en stor kostnad, men noe som utgjør en årlig sum hvert år.