Nettløsning 2

Denne webløsningen er for de som ønsker en større hjemmeside som krever flere undersider, linker, tekst, bilde og video.  

Her vil Tidesign utvikle en  hjemmeside som inneholder hovedside med undersider etter behov. Her gjennomgår vi i et møte for hva deres behov og ønsker er. Dere sender meg den informasjonen jeg trenger av tekst og bilder.  
Dette er en engangskostnad pålydende sum kr. 9 900, ekskl. mva.  Sidene er av høy kvalitet mht. brukervennlighet, design og sikkerhet, og er basert på publiseringsløsningen Webnode.

Alle våre sider blir publisert så fort domenenavn og webhotell er satt opp, men dette vil si at det er bare forsiden som blir synlig frem til vi blir enige om at nå skal alle undersidene publiseres.  

*Her trenger dere et domenenavn samt et webhotell som betyr at dere kan ha hjemmesiden dere ute på nettet. (Dette kan jeg bestille for dere inkl. i prisen, men selve domenenavnet og webhotellet må dere betale for. Dette er IKKE en stor kostnad, men noe som utgjør en årlig sum hvert år.